Korianteriä käytetään mausteena ruoanlaitossa sekä miellyttävän aromin antamiseen parfyymeissä, kosmetiikassa ja saippuan valmistuksessa. Kasvi on hyvä hunajakasvi.
Sitä käytetään laajalti mausteena makujen lisäämiseen ja vahvistamiseen makkaroissa, juustossa, säilykkeissä, suolatuissa vihanneksissa ja likööreissä, sekä Borodino-leivän leivonnassa, makeisissa ja kulinaarisissa tuotteissa, samoin kuin tiettyjen olut- ja liköörityyppien valmistuksessa (Saksassa).
Eteeristä öljyä saadaan hedelmistä, jota käytetään linalyyli-asetaatin, sitralin ja muiden aromiaineiden synteesiin, joita käytetään parfyymeissä ja kosmetiikassa antamaan tuoksu tuotteille, kuten kielo, orvokki, ruusu, bergamotti, lilja, sitruuna jne. Eteeristä öljyä käytetään teknologiassa, saippuan valmistuksessa ja tekstiiliteollisuudessa. Eteerisen öljyn tislaamisen jälkeen uutetaan rasvaöljy, jota käytetään saippuateollisuudessa ja öljyhapon tuotannossa.
Laatuindikaattorit:
Alkuperä Venäjä
•Puhdistus: ei alle 96%
•Kosteus: alle 10%
•Väri: Kulta-Ruskea
•Aina tuore korianteri, vuoden sadonkorjuu
Pakkaus:
25 kg säkit
Toimitusehdot: CIF, CFR, FOB, FCA
Toimitus satamasta: Novorossiyskin satama
Maksuehto: TT, 20% ennakkomaksu ja loppu 80% lähetysasiakirjojen skannauksen jälkeen
MOQ (minimitoimitusmäärä): 1x40ft = 22 metristä tonnia
Kehäkukka – muinainen öljy- ja väriainekasvi. Sitä käytetään öljysiemenenä, ja öljyä käytetään margariinin valmistuksessa. Kehäkukasta valmistetuissa tuotteissa kehäkukkaöljyä arvostetaan erityisesti kosmetologiassa. Se on kyllästetty linolihapolla (noin 80%), jota ei synny kehossa. Linolihappo antaa joustavuutta verisuonille, säätelee kehon tärkeitä prosesseja, sillä on kosteuttava vaikutus ja korkea läpäisevyyskyky. Kehäkukkaöljyllä on pehmentävä, vahvistava ja ravitseva vaikutus ihoon, se normalisoi solutoimintoja, parantaa verenkiertoa, sillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus sekä korkea vedenpidätys- ja kosteuden säätelykyky. Lisäksi kehäkukkaöljyn väri toimii aktiivisena kuljettajana muille kosmetiikan komponenteille syvempiin ihokerroksiin.
Anisensiemenet - mauste, joka tuotiin Eurooppaan varhaisella keskiajalla ja sai nopeasti suosiota ruoanlaitossa. Papit ja parantajat muinaisissa sivilisaatioissa arvostivat aniksen siemeniä - joiden parantavia ominaisuuksia kutsuttiin joskus ihmeiksi. Ruoanlaitossa käytetään aniksen kaikkia osia kaikissa mahdollisissa muodoissa. Anisensiemeniä lisätään marinadiin antamaan sille kirkasta makua. Jos sekoitat niitä laakerinlehtien ja kanelin kanssa, saat erinomaisen kotitekoisen mausteen kylmille liharuuille.
Proteiinit (g / 100g): 18,0
Rasvat (g / 100g): 16,0
Hiilihydraatit (g / 100g): 35,0
Energiarvo (kcal / 100g): 360,0